masszazs.hu > masszázs képzés > Ayurvédia Oktatóközpont

Ayurvédia Oktatóközpont

masszázs keresés

képzés keresés

Képzés kezdete: 2014.04.28.

Legyél Te a kismamák bizalmasa, testüknek-lelküknek gondozója! Tanuld meg a masszázsok királynőjét, s olyan életmódbeli tanácsokat, melyek hasznos segítői a kismama létnek.

Indiában, az Ayurvéda hazájában, a babavárás 9 hónapját a testi-lelki felkészülés jegyében, a környezettel összhangban töltik el. A babát váró asszonyok bizalmasai az ayurvédikus szemléletet őrző tapasztalt asszonyok, akik felkészítik az édesanyát a könnyed tágulásra és az örömteli születés pillanatára.

Az ayurvédikus kismama masszázs a meleg olajokkal történő puhító érzéssel, a masszázst követő krémező, bőrtápláló és rugalmasságot fokozó hatásával valamennyi kismamának létszükséglete. A mama testalkatának feltérképezésével egyénreszabott terápiát nyújthatsz, igazodva a kismama egészségügyi kihívásaihoz.

Kismama masszázs – lelki ráhangolódás – egészségmegőrző tippek a babavárás ideje alatt.

Tanfolyamunk olyan 60 órás felnőttképzés, melynek elvégzését követően Tanúsítványt állítunk ki résztvevőinknek a szakmai képesítést igazolva.

Egészségügyi dolgozók a novemberben induló képzésünk elvégzésével 20 kredit pontot kaphatnak, amennyiben az alábbi területen dolgoznak:
 Mozgásterápia és fizioterápia
 Szülészeti ellátás
 Védőnői ellátás
 Rehabilitációs és életvezetést támogató
 Természetgyógyászat
Részletek a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon.
Várunk Hallgatóink közé!

Ayurvédia Oktatóközpont
Budapest, 11. kerület
06 30 44 60 500

 
Üzenet küldése
Cím: 1116 Budapest, Verbéna u.
Telefon: +36 30 446 0500
Weboldal: www.ayurvedaoktatas.hu
Megye: Budapest

képzések: Ayurvéda masszázs
Indiai fejmasszázs
Kismama masszázs
CMS weboldal készítés, webdesign, webshop készítés, hosting, Google optimalizáció SEO, keresõmarketing SEM, linkmarketing, domain név regisztráció
masszazs.hu ©2009-2018. Minden jog fenntartva