masszazs.hu > masszázs képzés > BBMM Babamasszázs oktató képzés

BBMM Babamasszázs oktató képzés

masszázs keresés

képzés keresés

Képzés kezdete: 2014.05.16.

Tanuljon egy új szerethető szakmát! Tanuljon a Babamasszázs könyv szerzőjétől!

Baranyi Babamasszázs a thai masszázs fogásaira épülő módszer.
Több mint masszázs, egy új lehetőség és módszer ahhoz, hogy a gyermekeink jobban fejlődjenek, és alaposabban megismerjük egymást, mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki általa. Megelőzhető a betegségek, vagy ha már kialakulta a problémák, akkor kezelhetjük, azokat e módszer segítségével.
A babamasszázs az érintésművészet egyik alkalmazott formája, rendszeres végzése elősegíti az izomrendszer növekedését és a mozgáskoordináció kialakulását.
Serkenti a létfontosságú szervek működését (emésztés, keringés, légzés). Lehet, hogy ellentmondásosnak tűnik, de a serkentő funkcióval párhuzamosan segít a relaxációban és az esti elalvásban.
A leglényegesebb, hogy segít egyensúlyt teremteni, és mindig függ a hatása attól, hogy akin alkalmazzuk a fogásokat, milyen energetikai szinten, mire van szüksége.
Jó hatással van a baba testi fejlődésére, de elégedettséget, jó közérzetet biztosít a szülőnek is.
A gyermekekkel való szeretetteljes foglalkozás, mint a babamasszázs olyan bensőséges légkört teremt a családban, amelyben családtagok a hétköznapi gondoktól feloldódva, a stressztől megszabadulva tapasztalhatják meg az együvé tartozás érzését, a kötődés elmélyülését. A babamasszázs támogatja mindkét szülő önértékelésének javulását is.
A masszázshoz mozgásokat is hozzáintegrál a korafejlesztés egyik új módszere lehet. Nagy előnye, hogy a szülők is megtanulhatják.


Babamasszázs oktató bárki lehet, aki elhivatottságot érez arra, hogy segítséget nyújtson a hozzá forduló szülőknek és gyermeküknek. A leendő oktató elsajátíthatják azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek birtokában képesek a babamasszázs oktatására.
Alkalmasak újszülött kortól bármilyen korú baba és gyermek szárazon és olajjal történő masszírozására. Ismerik a tradicionális thai generál és thai olajos masszázs folyamatát, ezt a szülőkön be tudják mutatni. Egyéni vagy csoportos képzés keretében oktathatják a Baranyi Babamasszázst. A hallgatók az oktatás során elsajátíthatják azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek birtokában képesek a babamasszázs oktatására, a babamasszázs kivitelezésére, valamint a mozgásfejlesztő módszer alkalmazására.

A Babamasszázs Oktató képzés vizsgával zárul, amelyet Baranyi Ágnes vezet.

 
Üzenet küldése
Cím: 1035 Budapest, Vörösvári út 15.
Telefon: +36 70 627 2232
Weboldal: www.babamasszazs.eu
Megye: Budapest

képzések: Aromaterápiás masszázs
Babamasszázs
Hangmasszázs
Kismama masszázs
Székmasszázs
Thai masszázs
CMS weboldal készítés, webdesign, webshop készítés, hosting, Google optimalizáció SEO, keresõmarketing SEM, linkmarketing, domain név regisztráció
masszazs.hu ©2009-2018. Minden jog fenntartva