masszazs.hu > masszázs képzés > Nemzetközi Masszázs Akadémia

Nemzetközi Masszázs Akadémia

masszázs keresés

képzés keresés

Képzés kezdete: 2014.04.25.

A Nemzetközi Masszázs Akadémia alapítóinak célja egy olyan professzionális oktatási központ létrehozása volt, ahol mindenki (kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül) megtalálja a hozzá legközelebb álló masszázstechnikákat, és olyan minőségi, magas színvonalú képzésben vehet részt, mely garantálja a kimagasló tudást, mely egy életre szólóan stabil alapokat biztosít a szakmai fejlődésében.

A Nemzetközi Masszázs Akadémia a felnőttképzés területén kizárólag masszázzsal –és az ehhez szorosan kapcsolódó felnőttoktatással foglalkozik. Csak így tudjuk elérni azt, hogy MINDENT meg tudjunk adni a résztvevőinknek a jelentkezéstől kezdve az elhelyezkedés segítésén át minden területen!

Számunkra a minőségi oktatás azt jelenti, hogy magasan képzett oktatóink kimagasló szakmai tapasztalattal, képzési programjaink magyar –és nemzetközi elismeréssel rendelkeznek! Célunk, hogy iskolánk méltán használhassa az Akadémia nevet és lehessen a masszőrképző intézmények etalonja.

 
Üzenet küldése
Cím: 1137 Budapest, Szent István krt. 18. fsz. 1
Telefon: +36 20 535 2680
Weboldal: www.masszazsakademia.hu
Megye: Budapest

képzések: Aromaterápiás masszázs
Ayurvéda masszázs
Babamasszázs
Cellulit-alakformáló masszázs
Csokoládékrémes masszázs
Frissítő, relaxáló masszázs
Gyógymasszázs
Hátmasszázs
Indiai fejmasszázs
Kismama masszázs
Lávaköves masszázs
Mézesmasszázs
Nyirokdrenázs (nyirokmasszázs)
Reflexzóna-talpmasszázs
Reiki
Shiatsu
Sportmasszázs
Svédmasszázs
Székmasszázs
Thai masszázs
CMS weboldal készítés, webdesign, webshop készítés, hosting, Google optimalizáció SEO, keresõmarketing SEM, linkmarketing, domain név regisztráció
masszazs.hu ©2009-2018. Minden jog fenntartva