masszazs.hu > masszázs képzés > Vitalitás-Iroda Kft.

Vitalitás-Iroda Kft.

masszázs keresés

képzés keresés

Képzés kezdete: 2014.05.23.

Cégünk 2003 óta először magánvállalkozásként majd cégként oktatja országos lefedettséggel a frissítő masszázst, és az erre épülő Wellness technikákat.
Alap tanfolyamunkon, mely intenzív gyakorlati képzés 20 óra alatt egy egész testre kiterjedő 1 órás időtartamú masszázsmenet sajátíthatnak el a résztvevők.
A tanfolyamról kiállított tanúsítványra vállalkozói igazolványt lehet kiváltani, és mivel 4 nyelven igazolja a megszerzett ismereteket számos UNIÓS európai és észak-dél amerikai országban felhasználható.
Az első féléves akció keretében az alaptanfolyamunkat 35.000.-Ft-ért végezhetik el, 45.e-Ft helyett, mely mellé a frissítő talpmasszázs tanfolyamunkat is, elvégezheti 10.000.-Ft- ért, a 15.e Ft helyett.
Garanciát vállalunk arra is, ha valaki nem tudta volna megtanulni az anyagot a következő tanfolyamunkat ingyen elvégezheti.

Végzett masszőrök és kozmetikusok az alaptanfolyamok helyszínein és több központunkban ezen felül több mint 20 különféle masszázstanfolyamot végezhetnek el oktatóinktól, akik több éves gyakorlattal rendelkező gyógymasszőrök, és/vagy természetgyógyászok. Az aktuális helyszínekről és tanfolyamainkról a honlapunkról tájékozódhat.

Az induló tanfolyamokról a weboldalunkon tájékozódhat az aktuális tanfolyamok linknél.

Folyamatos képzési lehetőséggel rendelkezünk: Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Nagykanizsán, Székesfehérváron, és Fonyódon.
Székesfehérváron 2013.február 26.-án indítunk egy alaptanfolyamot,

 
Üzenet küldése
Cím: 8640 Székesfehérvár, Berényi út 72-100
Telefon: +36 70 330-4694
Weboldal: http://www.vitalitasiroda.hu
Megye: Fejér megye

képzések: Babamasszázs
Cellulit-alakformáló masszázs
Csokoládékrémes masszázs
Frissítő, relaxáló masszázs
Kismama masszázs
Lávaköves masszázs
Lélekmasszázs (Holistic pulsing)
Mézesmasszázs
Nyirokdrenázs (nyirokmasszázs)
Svédmasszázs
Székmasszázs
Thai bambusz masszázs
CMS weboldal készítés, webdesign, webshop készítés, hosting, Google optimalizáció SEO, keresõmarketing SEM, linkmarketing, domain név regisztráció
masszazs.hu ©2009-2018. Minden jog fenntartva