Esőcsepp-masszázs

masszázs keresés

képzés keresés

Esőcsepp-masszázs leírása

A Raindrop Technique (esőcsepp) egy itthon még nagyon ritkán használt eljárás, mely éterikus olajok és ezek terapeutikus hatásának egyvelegén alapszik. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben juttatják fel a gerincre és mellé, majd ezeket gyengéden bedolgozzák. A forró kendők erősítik az olajkeverék hatását, melynek köszönhetően a méregtelenítő – hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban. Ez egy kellemes, ellazult érzést ad egész testünknek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket.
Ezt az egyedi masszázst masszőröknek és terapeutáknak ajánljuk, illetve azoknak, akik szeretnének egyensúlyt teremteni a saját és családjuk életében.
Ezt az új eljárást a 80 – as években fejlesztette ki Dr. Gary Young, közösen a Lakota – gyógyítóval, Wallace Black Elk-el. Ennek alapja a tiszta természet. A test kommunikál a természettel és megérti. Ugyanúgy megérti a vegyészetet is, de ez ellen védekezik. Az USA – ban forgalomban lévő gyógyszeripari – termékeknek csupán 25%-a alapszik tiszta, természetes anyagokon. A természet annyira sokszínű és komplex, hogy semmilyen mesterségesen előállított anyag nem tudja átvenni szerepét. Ez egy egyedülálló módszer a hátizomzat újszerű ellazítására.
Bizonyított, hogy a hátizomzatban sok parazita, vírus, baktérium és gomba telepszik meg. Bizonyos idő után gyulladások lépnek fel és a hátizmok ennek következtében megrövidülnek. Ha olyan izmokkal történik mindez, melyek a gerincet tartják egyensúlyban és a helyes irányban, akkor a gerinccsigolyák a megrövidült izmok irányába kezdenek el elmozdulni. Ennek következménye a gerincferdülés. Súlyos esetekben a gerincoszlop úgy áll, mint egy csigalépcső. Ezen megrövidült izmok masszírozása javítja az anyagcserét és az izmok gyógyulási folyamatát gyorsítja. De sajnos sok izom még a leggyakorlottabb masszőr számára sem elérhető. Pontosan itt jön a Raindrop Technique. Az olajok hátra történő feljuttatása után a növényi hatóanyagok behatolnak a hátizomzatba. Megérkeztük után még egy hétig hatékonyan dolgoznak. Baktériumokat, parazitákat, vírusokat és gombákat ölnek ki, melyek az izomszövetek között rakódtak le. Az olajok kiegyensúlyozó hatásukon kívül még a lelki és energetikai középút megtalálásában is segítenek.
Az olajok A Raindrop Technique éterikus olajok kombinációjával dolgozik, valamint ezek terapeutikus hatásával. Tiszta esszenciák, melyeknek semmi közük nincs a mesterséges anyagokhoz. A finom desztillálás lehetővé teszi, a növény kritikus kémiai alkotóelemeinek eliminálását. A hőmérséklet és a nyomás helyes megválasztása fontos a gyógyhatású alkotóelemek kiválasztásánál. Az emberek mindig az egyensúlyt keresik, melyet a mindennapok során a rossz táplálkozással, mozgásszegénységgel, stressz hatására, elégedetlenség hatására és türelmetlenséggel elveszítenek.
A klienst a helyiségbe történő belépésekor üdvözlik a növények finom illatai. Ez egy olyan illat, melyet nem csak érezni, de azonnal átérezni is lehet. Egy illat, mely teljességével és lágyságával körülvesz. Halk hangok kíséretében a kezelést a lábakon, egy speciális olajkeverékkel kezdik meg, melyet úgy hívnak hogy VALOR, ez kiegyenlíti az energetikai – pontokat. A kínai orvostan azért gyógyítja ezeket, mert ezáltal a pszichés test is gyógyítható. A kezek felhelyezése után a kliens nagyon nyugodt lesz, hiszen a hatás már sok esetben azonnal érezhető. A különböző olajokat rácsepegtetik a gerinc különböző pontjaira. Az ujjhegyek finom simogatásával ezt a gerincen egyenletesen elosztják.
Az Aroma Siezt, egy újabb olajkeveréket, a mély ellazulásra használnak. A masszázs – rész lezárása után a gerincoszlop mentén a Valor – olajat csepegtetik végig, majd az egész gerincet letakarják egy nedves, forró törölközővel. Ekkor kezdődik meg a méregtelenítés a gerincoszlop mentén, az izomzatban, mely kellemes, meleg érzés.
A kliens letakarva élvezheti az olajok és a meleg, nedves takarás kölcsönhatását. Az ellazulás kiteljesedik, a test egy amolyan ritmikus, lebegő állapotba kerül, melyet a kliens az elején még nem, csupán később érez. Ekkor elmerül a mély ellazulásban és megtalálja egyensúlyát.
 
 • Masszázsok Erikánál


  Terület: Győr  (térkép>>)
  Szolgáltatás: Esőcsepp-masszázs


  Frissítő, masszàzsok, 30, 60,percben, relax masszázs 90 percben, akupresszúra, Shiatsu,Esőcsepp masszázs, kristàlyok, enegretizàlò kezelèsek.
  Pihenés, feltöltődés testnek, léleknek.
  Szeretettel vàrlak.....Győrben a Lèlekzethàzban....


  Részletek>>

 • Multifitt Masszázs és Egészségház


  Terület: Győr  (térkép>>)
  Szolgáltatás: Esőcsepp-masszázs

  Győrben, frekventált helyen várjuk kedves vendégeinket, masszázs illetve egészségmegőrző- rehabilitációs programjainkkal.
  -Masszázsok széleskörű választéka
  -Bemer terápia
  -Kavitációs zsírbontás
  -Magnet Space testelemzés
  -Mezoterápiás arcfiatalítás
  -...


  Részletek>>

 • Ritual Spa


  Terület: Szeged  (térkép>>)
  Szolgáltatás: Esőcsepp-masszázs

  Kellemes , felfrissítő élmények,
  s mindez körbeölelve a natúr- Vagheggi fitokozmetikumok természetes tisztaságával, szépítő, gyógyító erejével.
  Szolgáltatásaink között különlegességekkel is találkozhat.
  ,masszázsok a világ 10 országából,
  vagy a luxu...


  Részletek>>

 • Szatler Márti Nariel


  Terület: Szeged  (térkép>>)
  Szolgáltatás: Esőcsepp-masszázs

  Szatler Márti Nariel vagyok, spa terapeuta.
  Pályafutásomat évekkel ezelőtt szegedi stúdiómban kezdtem,
  majd magával ragadott a SPA-k varázslatos és sejtelmes világa!

  Masszőzként, spa terapeutaként több felsőkategóriás,külföldi Spaban / Hamam Spa Norv...


  Részletek>>

CMS weboldal készítés, webdesign, webshop készítés, hosting, Google optimalizáció SEO, keresõmarketing SEM, linkmarketing, domain név regisztráció
masszazs.hu ©2009-2018. Minden jog fenntartva