masszazs.hu > egyéni masszőr > A gyógymasszőr

A gyógymasszőr (Budapest)

masszázs keresés

képzés keresés

A gyógymasszőr leírása


Voltig Tamás vagyok gyógymasszőr és kinesio tape terapeuta.
A munkához, családhoz, a nehéz hétköznapokhoz, sporthoz elengedhetetlen az, hogy feltöltsük testünket és lelkünket kellő energiával. A masszázs eredményeképpen mindezen tevékenységet fokozatosan egyre nagyobb jó kedvvel és energiával tudjuk megélni és teljesíteni.
Az évek során rengeteg visszajelzést kaptam, hogy milyen nagy szükség van arra, hogy egy masszőr kimenjen házhoz és ezzel időt, energiát spóroljon az embereknek. Teljesen más a hatása, amikor otthoni nyugodt környezetben éri az embert egy kellemes felfrissülés, és utána azonnal a saját kényelmes ágyát és zuhanyzóját választhatja. Ezáltal nem zökken ki azonnal az ellazultság állapotából.
A masszázs intenzitását, erősségét mindig az adott helyzet határozza meg. Lehet erős mélyre ható vagy gyengéd relaxáló masszírozás is. A masszázs ideje alatt kizárólag Rád koncentrálok, hogy ezalatt az idő alatt maximális törődésben és kikapcsolódásban legyen részed.
Az egészség létfontosságának felismerésében és annak javításában majd megőrzésében szeretnék segíteni Neked a továbbiakban.
Ha felkeltettem az érdeklődésed lépj velem kapcsolatba elérhetőségeim bármelyikén.

 

A gyógymasszőr képei
 

A gyógymasszőr adatai


1148 Budapest, Angol utca 48
+3670 618 0907
www.voltig.hu
Üzenet küldése
Budapest


 

A gyógymasszőr szolgáltatásai


Szolgáltatások: Aromaterápiás masszázs , Cellulit-alakformáló masszázs , Frissítő, relaxáló masszázs , Gyógymasszázs , Hátmasszázs , Reflexzóna-talpmasszázs , Sportmasszázs , Svédmasszázs , Yumeiho masszázs

 

A gyógymasszőr térképeCMS weboldal készítés, webdesign, webshop készítés, hosting, Google optimalizáció SEO, keresõmarketing SEM, linkmarketing, domain név regisztráció
masszazs.hu ©2009-2018. Minden jog fenntartva