masszazs.hu > egyéni masszőr > Szeiman Tamás

Szeiman Tamás (Budapest)

masszázs keresés

képzés keresés

Szeiman Tamás leírása


Szeiman Tamás vagyok, 1988-ban születtem és gyermekkorom óta nagyon érdekelt az orvostudomány, az egészséges életmód és az egészség megóvása.
Felgyorsult világunkban megfigyeltem, hogy nagyon sok ember küzd különböző betegségekkel, amiket a stressz és a feszített tempójú életvitel okoz.
Sokat gondolkodtam azon, hogyan is tudnék segíteni, és rájöttem, hogy a gyógymasszázs a válasz erre. Több mint 4 éve foglalkozom természetgyógyászattal.
2013-tól gyógymasszőrként dolgoztam az ORFI-ban, és a Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszodában. Ennek köszönhetően nagyon sok szakmai tapasztalatra tettem szert.
Mindezek mellett megtanultam, milyen masszázst kell alkalmazni idős embereken vagy olyanokon, akik már egy adott betegséggel küzdenek. A legkülönbözőbb problémájú páciensekkel találkoztam már munkám során.

 

Szeiman Tamás képei
 

Szeiman Tamás adatai


1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.
+36 70 40 80 334

Üzenet küldése
Budapest


 

Szeiman Tamás szolgáltatásai


Szolgáltatások: Aromaterápiás masszázs , Csokoládékrémes masszázs , Frissítő, relaxáló masszázs , Hátmasszázs , Sportmasszázs , Svédmasszázs

 

Szeiman Tamás térképeCMS weboldal készítés, webdesign, webshop készítés, hosting, Google optimalizáció SEO, keresõmarketing SEM, linkmarketing, domain név regisztráció
masszazs.hu ©2009-2018. Minden jog fenntartva