masszazs.hu > egyéni masszőr > Szombati Zsolt Szilvio

Szombati Zsolt Szilvio (Budapest)

masszázs keresés

képzés keresés

Szombati Zsolt Szilvio leírása


2010-ben kezdtem meg tanulmányaimat Magyarország egyetlen hivatalos Upledger-féle Craniosacralis terapeuta képzésén az amerikai Upledger Institute Inc. és az Upledger Institute Hungary szervezésében, ami a mai napig nem ért véget, továbbra is folyamatosan képzem magam.

Kezeltem már kezelőágyon, vízben és delfinekkel is, 2012-ben lehetőségem nyílt részt venni egy delfinek segítségével végzett intenzív terápiás programban (Dolphin Assisted Therapy Program), mint segédterapeuta.

A craniosacralis terápia célja az életünk során bennünk elraktározódott fizikai és lelki blokkok feloldása, megszüntetése. Ha ez megtörténik, az javítja a craniosacralis rendszer működését, ezen keresztül pedig az egész szervezetre jótékony hatással van. Segítségével jelentős életminőségbeli változást érhetünk el, jótékony hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, az immunrendszerre, a kötőszövetekre, a hormonális folyamatokra és az egyes szervekre is.


 

Szombati Zsolt Szilvio képei
 

Szombati Zsolt Szilvio adatai


1027 Budapest, Medve u. 23.
+36 20 213 0830
www.termeszetesaramlas.hu
Üzenet küldése
Budapest


 

Szombati Zsolt Szilvio szolgáltatásai


Szolgáltatások: Craniosacrális terápia

 

Szombati Zsolt Szilvio térképeCMS weboldal készítés, webdesign, webshop készítés, hosting, Google optimalizáció SEO, keresõmarketing SEM, linkmarketing, domain név regisztráció
masszazs.hu ©2009-2018. Minden jog fenntartva