Masszázs Magazin

Csináld magad – Ránctalanító masszázs borítóképe

Csináld magad – Ránctalanító masszázs


Ha nem akarsz vagyonokat költeni kétes eredménnyel kecsegtető ránctalanító krémekre, és a természetességre esküszöl, akkor ezt a módszert ki kell próbálnod!

Masszázs újdonságok 2018.01.29.
Fogyj MiaoMei masszázzsal! borítóképe

Fogyj MiaoMei masszázzsal!


Ha már számtalan fogyókúrát és diétát kipróbáltál, vagy csupán egyiket sem érzed igazán magadénak, akkor próbálj ki egy ősi kínai módszert, ami a modern tudományokkal párosítva segít a méregtelenítésben és a fogyásban!

Masszázs újdonságok 2018.01.29.
Az orosz masszázs története borítóképe

Az orosz masszázs története


A masszázsterápiát az egész világon a legjobb alternatív gyógykezelésnek tartják sokféle betegség esetén. Ilyenek például a különféle rendellenes működések, hétköznapi betegségek, és a gyakori akut vagy krónikus fájdalmak.

Masszázs újdonságok 2018.01.29.
Ez is masszázs, mégis más borítóképe

Ez is masszázs, mégis más


A nevével ellentétben a szárazkefe-masszázs nem hagyományos masszázstechnikát jelent, hiszen nem az izmokat stimulálja, hanem a bőr felszínét érintő, bőrmegújulást elősegítő kezelés.

Masszázs újdonságok 2018.01.29.
Mi a Trigger-masszázs? borítóképe

Mi a Trigger-masszázs?


Trigger-pont terápia alapja a trigger-pontok, a fascia és az izomrendszer, alapos ismerete. E masszázs segítségével megőrizhető az egészség, csökkenthetőek és akár meg is szüntethetőek az akut és a krónikus,“kisugárzó” jellegű izom- és ízületi fájdalmak.

Masszázs újdonságok 2018.01.29.
Hangmasszázs: rezgéssel a teljes csendért borítóképe

Hangmasszázs: rezgéssel a teljes csendért


A hangtálakat a hangmasszázsban testünk-lelkünk gyógyításra használják – magas, tiszta rezgésük ugyanis újra harmóniába hozza az energiaterünkben fennálló zavart, ellazítja a testünket és nyugtatja a tudatunkat.

Masszázs újdonságok 2018.01.29.
A japán arcmasszázs a fiatalítás szolgálatában borítóképe

A japán arcmasszázs a fiatalítás szolgálatában


Arcunk fiatalításán nem csupán kozmetikai készítmények hosszú során dolgozhatunk, tehát a naponta elvárható hidratálással, ránctalanítással, hanem az évezredes tudománnyal, arcmasszázzsal is.

Masszázs újdonságok 2018.01.29.
Sómasszázs borítóképe

Sómasszázs


A só gyógyító hatását is ősidők óta ismeri az emberiség, hiszen már az ókori rómaiak is tudtak róla.

Masszázs újdonságok 2018.01.29.
A MA-URI masszázs titkai borítóképe

A MA-URI masszázs titkai


A masszőz szinte táncol, s a zene ütemére alkarjával mindannyiszor végigsimít a vendégen. Az új-zélandi maorik szertartásából nőtte ki magát e különleges masszázs. Elősegíti az áramlást, a test és lélek harmóniáját.

Masszázs újdonságok 2018.01.29.