Magazin - Masszázs

Masszázs magazin

Ha nem akarsz vagyonokat költeni kétes eredménnyel kecsegtető ránctalanító krémekre, és a természetességre esküszöl, akkor ezt a módszert ki kell próbálnod!

Masszázs újdonságok

A mézes masszázs egy régóta alkalmazott kiváló módszer, de a szépség és egészség megtartásának együttes felhasználására csak nem régen használják.

Masszázs újdonságok

Amit érdemes tudni a bambusz masszázsról.

Masszázs újdonságok

A különleges kínai masszázs.

Masszázs újdonságok

Ha már számtalan fogyókúrát és diétát kipróbáltál, vagy csupán egyiket sem érzed igazán magadénak, akkor próbálj ki egy ősi kínai módszert, ami a modern tudományokkal párosítva segít a méregtelenítésben és a fogyásban!

Masszázs újdonságok

A masszázsterápiát az egész világon a legjobb alternatív gyógykezelésnek tartják sokféle betegség esetén. Ilyenek például a különféle rendellenes működések, hétköznapi betegségek, és a gyakori akut vagy krónikus fájdalmak.

Masszázs újdonságok

A nevével ellentétben a szárazkefe-masszázs nem hagyományos masszázstechnikát jelent, hiszen nem az izmokat stimulálja, hanem a bőr felszínét érintő, bőrmegújulást elősegítő kezelés.

Masszázs újdonságok

Trigger-pont terápia alapja a trigger-pontok, a fascia és az izomrendszer, alapos ismerete. E masszázs segítségével megőrizhető az egészség, csökkenthetőek és akár meg is szüntethetőek az akut és a krónikus,“kisugárzó” jellegű izom- és ízületi fájdalmak.

Masszázs újdonságok

A hangtálakat a hangmasszázsban testünk-lelkünk gyógyításra használják – magas, tiszta rezgésük ugyanis újra harmóniába hozza az energiaterünkben fennálló zavart, ellazítja a testünket és nyugtatja a tudatunkat.

Masszázs újdonságok

Arcunk fiatalításán nem csupán kozmetikai készítmények hosszú során dolgozhatunk, tehát a naponta elvárható hidratálással, ránctalanítással, hanem az évezredes tudománnyal, arcmasszázzsal is.

Masszázs újdonságok

A só gyógyító hatását is ősidők óta ismeri az emberiség, hiszen már az ókori rómaiak is tudtak róla.

Masszázs újdonságok

A masszőz szinte táncol, s a zene ütemére alkarjával mindannyiszor végigsimít a vendégen. Az új-zélandi maorik szertartásából nőtte ki magát e különleges masszázs. Elősegíti az áramlást, a test és lélek harmóniáját.

Masszázs újdonságok